Faber Group opent gezamenlijk kantoor in Polen voor IPP, PAKi en Satim

Ingrid

06 februari 2024

Deze week heeft Faber Group een gloednieuw kantoor geopend in de hoofdstad van Polen, Warschau, waar meerdere divisies van de groep zijn gehuisvest; IPP (closed pooling), PAKi Logistics (open pooling) en Satim (houtinkoop).

Hoewel het geen unicum is dat een kantoor binnen Faber Group meerdere divisies huisvest, is het voor het eerst dat er een gloednieuw kantoor wordt opgericht om meerdere divisies van Faber Group onder één dak samen te brengen. Door een lint door te knippen deed CEO Ingrid Faber de officiële opening en zei: “Ik ben echt trots op dit kantoor, omdat het exemplarisch is voor hoe ik wil dat onze groep is – waarbij elke divisie zijn eigen identiteit en business heeft, maar ook door samen te werken meer te bereiken – zoals in dit geval de mogelijkheid om een ​​mooi representatief gezamenlijk kantoor te creëren, waar we met trots klanten en andere gasten kunnen ontvangen.”

Het gezamenlijke Poolse kantoor bevindt zich in het Platinum Business Park, gunstig gelegen nabij de luchthaven Warschau Chopin en het stadscentrum. Momenteel huisvest het ongeveer 15 medewerkers op een totale kantoorruimte van 240 vierkante meter.