Skip to the content

Wat wij doen

Al meer dan honderd jaar kopen wij grote hoeveelheden gedroogd en vers gezaagd hout van zagerijen in Europa en daarbuiten. Dankzij onze jarenlange relaties kunnen wij hout leveren van hoge kwaliteit, en met betrouwbare levertijden.

Beter marktinzicht

Satim kent de houtmarkt door en door, en is ook continue op zagerijen aanwezig. Daarom kunnen wij voor elke toepassing altijd het meest geschikte hout leveren, tegen zeer concurrerende condities.

Gezaagd hout

Ons hout komt uit veel verschillende regio’s. Het meeste hout komt uit Scandinavië, Duitsland en de Baltische staten, en het versgezaagde hout vooral uit Duitsland. Ovengedroogd (KD) hout kopen we voornamelijk in Scandinavië en de Baltische staten.

Duurzaamheid

Satim maakt deel uit van de Faber Halbertsma Group en is voorstander van de circulaire economie en een duurzame bedrijfsvoering. Verantwoord bosbeheer en verantwoord hout is een vanzelfsprekendheid en zit ons DNA.

Werkgebied

Satim is in Nederland gevestigd en garandeert onze houtaanvoer.

Contact

Voor vragen, offertes of bestellingen kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Vanwege de verspreiding van het Coronavirus in Europa treffen we momenteel tal van maatregelen om de dienstverlening aan al onze klanten te waarborgen. Gebaseerd op onze missie “We simply deliver” blijft ons streven altijd om onze klanten te kunnen blijven voorzien van pallets en boxes.